Equip

Els dos socis del despatx han dedicat tota la seva carrera professional al mon de l’auditoria i l’assessorament empresarial.

Jordi de Riba Soldevila

 

Nascut a Barcelona el 22 de maig de 1959. És llicenciat en ciències empresarials per ESADE, i és membre del Registre Oficial d’Auditors de Comptes i del Registre d’Economistes Auditors. Va treballar a Price Waterhouse des del 1983 al 1988 data en que va crear juntament amb Xavier Alkain Pla la societat Alkain i Riba auditors. És administrador de les empreses que la divisió de renovables ha desenvolupat i de les que mantenim la gestió tècnica, administrativa i financera.​

Xavier Alkain Pla

 

Nascut a Sort el 24 de setembre de 1959. És llicenciat en ciències econòmiques i empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona i censor jurat de comptes, és membre del Registre Oficial d’Auditors de Comptes i del Registre d’Economistes Auditors. Va treballar a Price Waterhouse des del 1983 al 1988 data en que va crear juntament amb Jordi de Riba Soldevila la societat Alkain i Riba Auditors. Destacar a nivell professional que va ser membre electe del “Comité de Normas y Procedimientos del Registro de Economistas Auditores”.

A nivell personal ambdós socis estan involucrats en fundacions i associacions no lucratives on desenvolupen tasques de gestió i assessorament financer aportant-hi, de forma totalment desinteressada, els seus coneixements professionals.

Al mes de desembre del 2012 la firma d’auditoria Pares Auditores, S.L.P. es va integrar en la seva totalitat al despatx d’Alkain i Riba, tot conservant la seva forma jurídica, aconseguint conjuntament un increment d’estructura i d’experiència que ens permet assolir una capacitat molt superior per la realització de treballs d’un major abast.

 

La resta d’equip del grup el formen nou professionals amb molta experiència en el mon de l’auditoria i l’assessorament empresarial​.

ALKAIN I RIBA AUDITORS, S.L

PARES AUDITORES, S.L.P.

   |    

93 414 63 90
93 322 02 16

   |    

   |    

c/ Tuset 3, 5ª Planta (entrada por c/ Moià 1)

08006 Barcelona