top of page

Equip

Els dos socis del despatx han dedicat tota la seva carrera professional al mon de l’auditoria i l’assessorament empresarial.

Jordi de Riba Soldevila

 

Nascut a Barcelona el 22 de maig de 1959. És llicenciat en ciències empresarials per ESADE, i és membre del Registre Oficial d’Auditors de Comptes i del Registre d’Economistes Auditors. Va treballar a Price Waterhouse des del 1983 al 1988 data en que va crear juntament amb Xavier Alkain Pla la societat Alkain i Riba auditors. És administrador de les empreses que la divisió de renovables ha desenvolupat i de les que mantenim la gestió tècnica, administrativa i financera.​

Xavier Alkain Pla

 

Nascut a Sort el 24 de setembre de 1959. És llicenciat en ciències econòmiques i empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona i censor jurat de comptes, és membre del Registre Oficial d’Auditors de Comptes i del Registre d’Economistes Auditors. Va treballar a Price Waterhouse des del 1983 al 1988 data en que va crear juntament amb Jordi de Riba Soldevila la societat Alkain i Riba Auditors. Destacar a nivell professional que va ser membre electe del “Comité de Normas y Procedimientos del Registro de Economistas Auditores”.

A nivell personal ambdós socis estan involucrats en fundacions i associacions no lucratives on desenvolupen tasques de gestió i assessorament financer aportant-hi, de forma totalment desinteressada, els seus coneixements professionals.

La resta d’equip del grup el formen nou professionals amb molta experiència en el mon de l’auditoria i l’assessorament empresarial​.

Logo_cuadrado.png

c/ Balcells 29, baixos, 08024 Barcelona

93 414 63 90

©  ALKAIN I RIBA AUDITORS SL   Tots els drets reservats

bottom of page