Empresa

​ALKAIN I RIBA AUDITORS, S.L. és una firma d’auditoria i assessorament, constituïda al 1988. Està inscrita al Registre Oficial d’Auditors de Comptes i és membre del Registre d’Economistes Auditors.

PARÉS AUDITORES, S.L.P. és una firma d’auditoria i assessorament constituïda al 1998 per en Jaume Parés Font que ja operava com a empresari individual des de el 1988. Està inscrita al Registre Oficial d’Auditors de Comptes i és membre del Registre d’Economistes Auditors.Els dos socis del despatx, Xavier Alkain Pla i Jordi de Riba Soldevila, s’han dedicat a l’activitat d’auditoria i assessorament de forma exclusiva i ininterrompuda durant tota la seva carrera professional que s’inicià al 1983 a Price Waterhouse.L’estructura del nostre despatx en combinació amb la gran experiència dels professionals que la formen ens permet oferir un servei d’un grau de qualitat superior al d’altres estructures més grans, tant des del punt de vista tècnic com des del punt de vista d’atenció al client. Aquesta filosofia ha estat un objectiu permanent del nostre despatx.

En els seus inicis el despatx es dedicava únicament a l’auditoria i a l’assessorament comptable. Tota l’experiència adquirida ha fet créixer l’oferta dels nostres serveis que ara també inclouen valoracions d’empreses, estudis de viabilitat de projectes i anàlisis d’inversions. Per la seva especificitat cal remarcar la nostra oferta en serveis globals de projectes d’energies renovables.

AiR - MANGLAR_Lobby_001.jpg

ALKAIN I RIBA AUDITORS, S.L  -  93 414 63 90

PARES AUDITORES, S.L.P.  - 93 322 02 16

   |    

   |    

c/ Balcells 29, baixos

08024 Barcelona

   |