top of page

Empresa

​ALKAIN I RIBA AUDITORS, S.L. és una firma d’auditoria i assessorament, constituïda al 1988. Està inscrita al Registre Oficial d’Auditors de Comptes i és membre del Registre d’Economistes Auditors.

Els dos socis del despatx, Xavier Alkain Pla i Jordi de Riba Soldevila, s’han dedicat a l’activitat d’auditoria i assessorament de forma exclusiva i ininterrompuda durant tota la seva carrera professional que s’inicià al 1983 a Price Waterhouse.L’estructura del nostre despatx en combinació amb la gran experiència dels professionals que la formen ens permet oferir un servei d’un grau de qualitat superior al d’altres estructures més grans, tant des del punt de vista tècnic com des del punt de vista d’atenció al client. Aquesta filosofia ha estat un objectiu permanent del nostre despatx.

En els seus inicis el despatx es dedicava únicament a l’auditoria i a l’assessorament comptable. Tota l’experiència adquirida ha fet créixer l’oferta dels nostres serveis que ara també inclouen valoracions d’empreses, estudis de viabilitat de projectes i anàlisis d’inversions. Per la seva especificitat cal remarcar la nostra oferta en serveis globals de projectes d’energies renovables.

Als inicis de l'any 2022 ens hem integrat en un nou projecte del que en som socis fundadors: Manglar. Es tracta d'un ecosistema que a més a més de ser un coworking solidari ofereix, tant als seus ocupants com a qualsevol altre client, serveis de gestoria digital i consultoria financera. Treballem amb programes al núvol de darrera generació que eliminen la paperassa i faciliten la gestió documental i l'accés del client a la seva comptabilitat des de qualsevol dispositiu i a qualsevol lloc. Us invitem a visitar la seva pàgina web: manglar.work

AiR - MANGLAR_Lobby_001.jpg
Logo_cuadrado.png

c/ Balcells 29, baixos, 08024 Barcelona

93 414 63 90

©  ALKAIN I RIBA AUDITORS SL   Tots els drets reservats

bottom of page